AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini ölmüş tabutta görmek

Kahve falında kendini ölmüş tabutta görmek

Kahve falında kendini ölmüş tabutta görmek iyilik ve güzellik bulacağına, her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, sorunlarının günden güne azalacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini ölmüş tabutta gördüyseniz:

  • Birlikte eskileri anımsayarak çok hoş vakit geçireceksiniz.

Kahve falında birini tabuta koymak sabit geliri olacağına, rahat nedir öğreneceğine işaret eder.

Kahve falında askeri tabutta görmek aralarındaki ağız tadının bozulacağına, işlerin günden güne bozulacağına delalettir.

Kahve falında tabutun üstünde kırmızı örtü görmek ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine delalet eder.

Kahve falında tabutun üstünde yeşil örtü görmek geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında tabuta sarılı yeşil örtü görmek sağlığından ve ağız tadından olacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kendini ölmüş olarak tabutta görmek sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına alamet eder.

Kahve falında ölüp tabuta girmek içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran fal sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kardeşinin tabutunu görmek şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir