AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabanı tabutta görmek

Kahve falında akrabanı tabutta görmek

Kahve falında akrabanı tabutta görmek hanesine güneş doğacağına, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine tabir olunur.

Kahve falında akrabanı tabutta gördüyseniz:

  • Düşünürken kendinizi sınırlamamalısınız.

Kahve falında akrabanı tabutta görmek erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına işaret eder.

Kahve falında akrabanın tabutunu görmek karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, hayırlı günlerin geleceğine ve fal sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında canlı tabuta girmek düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına işarettir.

Kahve falında birini tabuta koymak sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, küslerin ve dargınların barışacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğini tabutta görmek çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, çalışmalarının artacağına alamet eder.

Kahve falında evliya tabutu görmek yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında eşini tabutta görmek büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, her anlamda şifa bulmaya alamet eder.

Kahve falında arkadaşının tabutunu taşımak sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir