AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabanı yırtık ayakkabı görmek

Kahve falında tabanı yırtık ayakkabı görmek

Kahve falında tabanı yırtık ayakkabı görmek ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, sevap işlemek için uğraşacağına rivayet eder.

Kahve falında tabanı yırtık ayakkabı gördüyseniz:

  • Gerçekler ortaya çıkmadan ne yaptığınızı başkasıyla paylaşmamanızda fayda var.

Kahve falında tabanı yırtık ayakkabı görmek işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında tabanı yırtık çorap görmek ekmeksiz kalacağına, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı tabanı görmek ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı tabanının çıktığını görmek ortaklıkların bozulacağına, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine yorulur.

Kahve falında ayak tabanını kara görmek başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına işaret eder.

Kahve falında tahta taban görmek içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine işarettir.

Kahve falında ayak tabanının kanadığını görmek maddi sorumluluklarının artacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine delalettir.

Kahve falında ayak tabanında yara görmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir