AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta taban görmek

Kahve falında tahta taban görmek

Kahve falında tahta taban görmek verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, her türlü kötülükten uzakdurulacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tahta taban gördüyseniz:

  • Asıl niyetleri görmeye çalışmalısınız.

Kahve falında tahta taban görmek evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek fal sahibinin bu şekilde rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında deve tabanı çiçeği görmek çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında ayak tabanında yara görmek girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düz taban görmek aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayak tabanında kıl görmek maddi kriz yaşanacağına, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine delalettir.

Kahve falında düz taban olduğunu görmek rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında ayak tabanının kesildiğini görmek aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayak tabanının kanadığını görmek sorunlarının azalacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir