AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabanı yırtık çorap görmek

Kahve falında tabanı yırtık çorap görmek

Kahve falında tabanı yırtık çorap görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, işinin ehli olacağına, ölümcül hastalıklara işaret, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına inanılır.

Kahve falında tabanı yırtık çorap gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirler, alışılmadık deneyimler ya da sıradışı yerlere yapılacak ziyaretler özel veya iş hayatınızda ilerleme sağlamanızı kolaylaştırabilir.

Kahve falında tabanı yırtık çorap görmek aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tabanı yırtık ayakkabı görmek atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirli ayak tabanı görmek yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, sevgisinin artacağına alamet eder.

Kahve falında ayak tabanında kıl görmek planların aksayacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına inanılır.

Kahve falında ayak tabanı öpmek kısmetin ve şansın açılacağına, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında taban görmek kendisinin de bu duruma kırılacağına, kazancının ve rahatlığının daim olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak tabanını görmek sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, malın bereketinin artmasına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabı tabanının çıktığını görmek çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir