AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabı tabanının çıktığını görmek

Kahve falında ayakkabı tabanının çıktığını görmek

Kahve falında ayakkabı tabanının çıktığını görmek bunun da kendisi için hayırlı olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, statü atlayacağına, rütbe edineceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine işaret eder.

Kahve falında ayakkabı tabanının çıktığını gördüyseniz:

  • Herkes merakla planlarınızı, projelerinizi veya hikayenizi dinlemeyi bekliyor.

Kahve falında ayakkabı tabanının çıktığını görmek iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına rivayet eder.

Kahve falında ayakkabı tabanı görmek hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında tabanı yırtık ayakkabı görmek kar sağlayacağına, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına inanılır.

Kahve falında ayak tabanı öpmek zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, kadim dostlar edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayak tabanını kirli görmek işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında ayak tabanını görmek sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tabanı yırtık çorap görmek sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına delalettir.

Kahve falında düz taban görmek borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir