AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabı tabanı görmek

Kahve falında ayakkabı tabanı görmek

Kahve falında ayakkabı tabanı görmek daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, maddi anlamda güçleneceğine, ayaklandıracağına, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı tabanı gördüyseniz:

  • Karşı cinsle duygusal anlaşmazlıklarınız olabilir.

Kahve falında tabanı yırtık ayakkabı görmek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine delalettir.

Kahve falında ayakkabı tabanı görmek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı tabanının çıktığını görmek umutsuzluk yaşanacağına, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tabanı yırtık çorap görmek attığı adımların boşa çıkacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına yorulur.

Kahve falında ayak tabanında kıl görmek sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin tabanını görmek sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, el açmayacağına tabir olunur.

Kahve falında taban görmek çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, özel hayatında mutluluğu yakalamasına alamet eder.

Kahve falında ayak tabanını kara görmek rütbe edineceğine, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir