AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak tabanında yara görmek

Kahve falında ayak tabanında yara görmek

Kahve falında ayak tabanında yara görmek yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, hasta olacağına, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, bebek sahibi olunacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak tabanında yara gördüyseniz:

  • Olayların üzerinde çok fazla durmayıp aşırı titiz davranmayın.

Kahve falında ayak tabanında yara görmek endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayak tabanı öpmek kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına işaret eder.

Kahve falında ayak tabanının kesildiğini görmek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayak tabanının kanadığını görmek insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına delalet eder.

Kahve falında kirli ayak tabanı görmek açların doyacağına, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına delalettir.

Kahve falında ayak tabanını kirli görmek dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, kafa dinleyeceğine inanılır.

Kahve falında ayak tabanını kara görmek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında ayak tabanında kıl görmek kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir