AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtından tabancayla vurulduğunu görmek

Kahve falında sırtından tabancayla vurulduğunu görmek

Kahve falında sırtından tabancayla vurulduğunu görmek çok büyük kazançlar getireceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına alamet eder.

Kahve falında sırtından tabancayla vurulduğunu gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi dile getirerek ne tür tepkiler alacağınızı gözlemleyebilirsiniz.

Kahve falında tabancayla sırtından vurulmak istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına alamet eder.

Kahve falında tabancayla sırtından vurulduğunu görmek çok istediği bir şeye sahip olacağına, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında sırtından tabancayla vurulmak bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine yorulur.

Kahve falında sırtından tabancayla vurulduğunu görmek şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında tabancayla vurulmak ama ölmemek sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında tabancayla bacağından vurulmak hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birinin tabancayla vurulduğunu görmek daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına yorulur.

Kahve falında boynundan tabancayla vurulmak aydınlık bir yola çıkılacağına, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir