AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabancayla arkadan vurulmak

Kahve falında tabancayla arkadan vurulmak

Kahve falında tabancayla arkadan vurulmak elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, yaşamına renk geleceğine, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, pişmanlığa, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine inanılır.

Kahve falında tabancayla arkadan vurulmak gördüyseniz:

  • Size borçlu olan kişilerden talepleriniz olabilir.

Kahve falında arkadan tabancayla vurulmak iş hayatında zarar edileceğine, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine işaret eder.

Kahve falında tabancayla arkadan vurulmak hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında arkadan vurulduğunu görmek kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadan silahla vurulmak aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, aile bireyleri ile tartışacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadan silahla vurulduğunu görmek daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına tabir olunur.

Kahve falında silahla arkadan vurulmak anne babanın birbirine düşeceğine, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine işarettir.

Kahve falında arkadan vurulmak ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine alamet eder.

Kahve falında birinin tabancayla vurulduğunu görmek hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, her zaman şükür içinde olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir