AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabancayla kurşun atmak

Kahve falında tabancayla kurşun atmak

Kahve falında tabancayla kurşun atmak ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, nasiplerini alacağına, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına işarettir.

Kahve falında tabancayla kurşun atmak gördüyseniz:

  • Zamanlamaya dikkat etmelisiniz.

Kahve falında tabancayla kurşun atmak dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, çok rahat bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında tabanca kurşunu görmek kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tabanca ve kurşun görmek kendine döneceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında tabancayla mermi atmak rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tabanca atmak fal sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine inanılır.

Kahve falında tabancayı denize atmak kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında silahla kurşun atmak sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, tatsız günlerin geride bırakılacağına rivayet eder.

Kahve falında domuza kurşun atmak yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir