AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabanca ve kurşun görmek

Kahve falında tabanca ve kurşun görmek

Kahve falında tabanca ve kurşun görmek çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, fal sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında tabanca ve kurşun gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermemeli, sinirlerinize hakim olmalı ya da asla hayalci olmamalısınız.

Kahve falında tabanca ve kurşun görmek aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine inanılır.

Kahve falında tabancayla kurşun atmak kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, daha rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tabanca kurşunu görmek dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine delalet eder.

Kahve falında yeni tabanca görmek esenliğe kavuşacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında tabanca tutmak yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine işaret eder.

Kahve falında eski tabanca görmek kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine delalet eder.

Kahve falında kuru sıkı tabanca görmek ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silah tabanca görmek dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir