AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabanca atmak

Kahve falında tabanca atmak

Kahve falında tabanca atmak kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, işsizin iş bulacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, dünya mallarının çoğalacağına, birçok iş kapısının açılacağına, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına delalettir.

Kahve falında tabanca atmak gördüyseniz:

  • Başkalarının değil kendi ihtiyaçlarınızın peşinden gitmeniz gerekiyor.

Kahve falında tabancayla mermi atmak iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tabancayı denize atmak ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına inanılır.

Kahve falında tabancayla kurşun atmak kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tabanca atmak ilerleyeceğine ve kalkınacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tabancayı kaybetmek çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına işaret eder.

Kahve falında başkasında tabanca görmek bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine delalet eder.

Kahve falında beline tabanca takmak kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında antika tabanca görmek işlerin rast gideceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir