AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabanca kurşunu görmek

Kahve falında tabanca kurşunu görmek

Kahve falında tabanca kurşunu görmek bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine işaret eder.

Kahve falında tabanca kurşunu gördüyseniz:

  • Yeni gelişmeler var.

Kahve falında tabanca ve kurşun görmek topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına yorulur.

Kahve falında tabancayla kurşun atmak iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine delalettir.

Kahve falında tabanca kurşunu görmek maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, maddi durumunuzun düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında tabancayla arkadan vurulmak beklentilerinin gerçekleşeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında birini tabancayla öldürmek yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, kötü ve hasta günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında tabanca sesleri duymak büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tabancadan korkmak kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine delalettir.

Kahve falında tabancalı adam görmek sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir