AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabancayı denize atmak

Kahve falında tabancayı denize atmak

Kahve falında tabancayı denize atmak uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, önünün açık olacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında tabancayı denize atmak gördüyseniz:

  • Neyse daha sonra herşey düzelecek.

Kahve falında tabancayı denize atmak işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine inanılır.

Kahve falında tabancayla kurşun atmak kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine alamet eder.

Kahve falında tabancayla mermi atmak parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tabanca atmak ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına işarettir.

Kahve falında denize anahtar atmak toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denize kağıt atmak sürekli ağlamaklı olacağına, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balık denize atmak büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına yorulur.

Kahve falında denize bardak atmak beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir