AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabancayla birinin vurulduğunu görmek

Kahve falında tabancayla birinin vurulduğunu görmek

Kahve falında tabancayla birinin vurulduğunu görmek aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, bunalımlı günler geçirileceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tabancayla birinin vurulduğunu gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin olanaklarını veya artılarını daha dikkatli gözlemleyebilirsiniz.

Kahve falında başka birinin tabancayla vurulduğunu görmek evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında tabanca vurulduğunu görmek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine delalet eder.

Kahve falında başkası tarafından tabancayla vurulmak hafifleyeceğine, başarılı olacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tabancayla sırtından vurulmak iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında tabancayla vurulmak ama ölmemek işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında tabancayla karnından vurulmak rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına inanılır.

Kahve falında sırtından tabancayla vurulmak ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında sırtından tabancayla vurulduğunu görmek atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir