AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabancayla karnından vurulmak

Kahve falında tabancayla karnından vurulmak

Kahve falında tabancayla karnından vurulmak onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, maddi olarak güç kazanacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına işaret eder.

Kahve falında tabancayla karnından vurulmak gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgilere veya kulaktan dolma haberlere inanmayın.

Kahve falında tabancayla karnından vurulmak tövbe etmeye, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tabancayla birinin vurulduğunu görmek zor durumlarda kalacağına, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına delalet eder.

Kahve falında tabancayla arkadan vurulmak yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine rivayet eder.

Kahve falında tabancayla vurulmak sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tabancayla sırtından vurulduğunu görmek alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine işarettir.

Kahve falında tabancayla kalbinden vurulmak İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına rivayet eder.

Kahve falında tabanca vurulmak sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tabancayla boynundan vurulmak deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir