AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin tabancayla vurulduğunu görmek

Kahve falında başka birinin tabancayla vurulduğunu görmek

Kahve falında başka birinin tabancayla vurulduğunu görmek yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında başka birinin tabancayla vurulduğunu gördüyseniz:

  • Kendinizi zor durumda bırakabilecek adımlar atabilir veya mesafe koymak adına karşınızdaki kişinin hassas noktasına dokunabilirsiniz.

Kahve falında başka birinin tabancayla vurulduğunu görmek sırtındaki yükten kurtulacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tabancayla vurulmak ama ölmemek iyi ruh halinin bozulacağına, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına delalet eder.

Kahve falında bir kişinin tabancayla vurulduğunu görmek onunla mutlu bir yuva kuracağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tabancayla arkadan vurulmak fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tabanca vurulmak maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında arkadan tabancayla vurulmak dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tabancayla kalbinden vurulmak kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında tabancayla vurulmak vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir