AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabanca kaybetmek

Kahve falında tabanca kaybetmek

Kahve falında tabanca kaybetmek çok rahat edeceğine, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, sebep olacağına, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, daha fazla mal sahibi olacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tabanca kaybetmek gördüyseniz:

  • Israrcı olmak çok fazla şeyi değiştirmeyeceğinden, uyum sağlamaya ya da sakin kalmaya çalışmakta fayda var.

Kahve falında tabancayı kaybetmek bütçesinin daralacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine yorulur.

Kahve falında tabanca kaybetmek yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında tabancasını kaybetmek kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında başına tabanca dayandığını görmek daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında susturuculu tabanca görmek fal sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tabanca atmak kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına işarettir.

Kahve falında tabancayla adam öldürmek konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tabanca vermek fal sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir