AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi tabancasını görmek

Kahve falında kendi tabancasını görmek

Kahve falında kendi tabancasını görmek makamının sürekli yükseleceğine, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kendi tabancasını gördüyseniz:

  • Karşınızdaki insanlar sizin gibi düşünmelerine rağmen bunu ortaya koyamıyorlar.

Kahve falında boynundan tabancayla vurulmak manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında tabanca çalmak maddi olarak güç kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak destek göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük tabanca görmek uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, helal ekmek yeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tabanca vermek onlara değer vereceğine, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında tabanca patladığını görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tabancayı kaybetmek sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında tabanca takmak gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında toplu tabanca görmek yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir