AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadan tabancayla vurulmak

Kahve falında arkadan tabancayla vurulmak

Kahve falında arkadan tabancayla vurulmak yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadan tabancayla vurulmak gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda veya bazı girişimlerinizde sonuç alabilirsiniz.

Kahve falında arkadan tabancayla vurulmak bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tabancayla arkadan vurulmak karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iyileşeceğine inanılır.

Kahve falında arkadan silahla vurulduğunu görmek işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına işaret eder.

Kahve falında arkadan vurulmak ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında arkadan silahla vurulmak atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına rivayet eder.

Kahve falında silahla arkadan vurulmak etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında arkadan vurulduğunu görmek yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, bir bebek sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sırtından tabancayla vurulduğunu görmek iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir