AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil tabanca görmek

Kahve falında yeşil tabanca görmek

Kahve falında yeşil tabanca görmek rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, nankörlük ve vefasızlık göreceğine, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, onlara karşı zafer kazanacağına delalettir.

Kahve falında yeşil tabanca gördüyseniz:

  • Siz kendi bildiklerinize güvenerek ilerlemelisiniz.

Kahve falında yeşil tabanca görmek kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kurusıkı tabancayla vurulmak karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tabancayı saklamak iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında tabanca vurulduğunu görmek kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında altın tabanca görmek ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, yalnız kalmak isteyeceğine işaret eder.

Kahve falında tabancayla ateş etmek herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, yaşanan tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında iki tane tabanca görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tabancayla ölmek işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir