AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabanca taşıdığını görmek

Kahve falında tabanca taşıdığını görmek

Kahve falında tabanca taşıdığını görmek kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tabanca taşıdığını gördüyseniz:

  • Üzerinizde genel bir isteksizlik olabilir.

Kahve falında tabanca taşıdığını görmek Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında ekmek taşıdığını görmek zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına işarettir.

Kahve falında masa taşıdığını görmek ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına alamet eder.

Kahve falında yatak taşıdığını görmek önemli bir makama terfi alacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taşıt görmek yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının evini taşıdığını görmek şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında halı taşıdığını görmek hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında eşya taşıdığını görmek ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir