AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabancasını kaybetmek

Kahve falında tabancasını kaybetmek

Kahve falında tabancasını kaybetmek işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, fal sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına tabir olunur.

Kahve falında tabancasını kaybetmek gördüyseniz:

  • Belli başlı olayları nasıl yönetebileceğinize dair kafanızda fikirler varsa, dile getirmenizde fayda var.

Kahve falında tabancasını kaybetmek insanları kandıracağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tabanca kaybetmek yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tabancayı kaybetmek yolunda huzurla devam edeceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cebinde tabanca görmek bununla kalmayarak iflas edeceğine, dedikoduya yorulmaktadır.

Kahve falında tabanca ateşlemek işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuru sıkı tabanca görmek sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında birinden tabanca aldığını görmek güzel bir hayat süreceğine, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkası tarafından tabancayla vurulmak gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir