AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabanca ateşlemek

Kahve falında tabanca ateşlemek

Kahve falında tabanca ateşlemek hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, işlerindeki bereketin kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tabanca ateşlemek gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor durumların sinirlerinizi bozmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında tabanca ateşlemek mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına işarettir.

Kahve falında silah ateşlemek kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, gözünün de gönlünün de doyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silahı ateşlemek yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında top ateşlemek aile hayatının bozulacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine yorulur.

Kahve falında tabanca çaldırmak böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine delalettir.

Kahve falında iki tane tabanca görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, elinin bolluğa kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tabancayı düşürmek yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında tabancadan kaçmak bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir