AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru sıkı tabanca görmek

Kahve falında kuru sıkı tabanca görmek

Kahve falında kuru sıkı tabanca görmek onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, sevinç dolu haberler alacağına, hakkını yedirtmeyeceğine, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, şifaya kavuşacağına, lüks şekilde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kuru sıkı tabanca gördüyseniz:

  • Bir kadınla ilgili sevindirici bir olay yaşayabilirsiniz.

Kahve falında kuru sıkı tabanca görmek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine işaret eder.

Kahve falında kuru sıkı silah görmek ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Kahve falında birini köşeye sıkıştırmak mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyle el sıkışmak çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında merdivende sıkışmak büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına alamet eder.

Kahve falında tuvalete sıkışmak kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş biriyle el sıkışmak ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine yorulur.

Kahve falında bir yere sıkıştığını görmek malının artmasını sağlayacağına, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir