AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabancayı kaybetmek

Kahve falında tabancayı kaybetmek

Kahve falında tabancayı kaybetmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, ortaklı işlere iştirak edileceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tabancayı kaybetmek gördüyseniz:

  • Verilen sözlerin arkasında durulması veya ciddiye alınması gerekebilir.

Kahve falında tabancasını kaybetmek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tabanca kaybetmek iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında tabancayı kaybetmek çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına delalet eder.

Kahve falında birinin elinde tabanca görmek büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, helal ve bol rızka kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tabanca ve kurşun görmek kalbinin küt küt edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tabancayla adam vurduğunu görmek düşlediği evliliğin gecikeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına yorulur.

Kahve falında tabancayı beline koymak böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, erken evlilik yapacağına delalettir.

Kahve falında iki tane tabanca görmek aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir