AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden tabanca aldığını görmek

Kahve falında birinden tabanca aldığını görmek

Kahve falında birinden tabanca aldığını görmek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, çoluk çocuğundan zarar göreceğine, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, sevgi ve barış ortamının kurulacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına işarettir.

Kahve falında birinden tabanca aldığını gördüyseniz:

  • Başkalarını memnun etme çabanız, farklı beklentileri olan kişilerin sizden faydalanmaya çalışması anlamına gelebilir.

Kahve falında tabanca aldığını görmek yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına rivayet eder.

Kahve falında birinden tabanca aldığını görmek sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına işaret eder.

Kahve falında oyuncak su tabancası görmek az maliyetle ticarete atılacağına, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına delalettir.

Kahve falında tabancayla başından vurulduğunu görmek maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren fal sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine inanılır.

Kahve falında tabancalı adamlar görmek iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine alamet eder.

Kahve falında tabanca ateşlemek uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tabanca atmak aile içinde bazı gerginlikler olacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tabancayla köpek öldürmek helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir