AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabancadan korkmak

Kahve falında tabancadan korkmak

Kahve falında tabancadan korkmak gözden düşeceğine, haneye dertlerin gireceğine , her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, engel tanımayan biri olacağına, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, ticarette şansının düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında tabancadan korkmak gördüyseniz:

  • Arzularınızın artışı sizi oldukça karışık düşüncelere götürebilir.Bu sebeple daha dikkatli ilişkiler kurmanızda yarar var.

Kahve falında tabancadan korkmak çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında tabanca hediye almak ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına inanılır.

Kahve falında tabanca tamir etmek bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında boynundan tabancayla vurulmak hem hayatının kurtulacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine delalettir.

Kahve falında tabancalar görmek üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında tabancayla mermi atmak çok zarar göreceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tabancayla yaralanmak yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına işarettir.

Kahve falında tabanca ve bıçak görmek yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir