AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabanca hediye almak

Kahve falında tabanca hediye almak

Kahve falında tabanca hediye almak karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, düşmanların önlerinin açılacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tabanca hediye almak gördüyseniz:

  • Ani kararlar almaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında tabanca hediye almak yalnız kalmak isteyeceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tabanca takmak sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine yorulur.

Kahve falında tabancanın kırıldığını görmek hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bozuk tabanca görmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, her çalışması ile büyük ses getireceğine yorulur.

Kahve falında tabancayla kalbinden vurulmak geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında tabanca kullanmak muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oyuncak su tabancası görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına işaret eder.

Kahve falında siyah tabanca görmek daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir