AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabanca ve bıçak görmek

Kahve falında tabanca ve bıçak görmek

Kahve falında tabanca ve bıçak görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, şansın döneceğine, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine yorulur.

Kahve falında tabanca ve bıçak gördüyseniz:

  • Size bazı bedeller ödetebilecek hal almadan önce, duygusal konuları ya da duygu durum değişikliklerinizi doğru yönetmenizde fayda var.

Kahve falında tabanca ve bıçak görmek çok kötü hissedileceğine, yaşamın daha kolay hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında eline tabanca almak sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kafadan tabancayla vurulmak sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, sorunların günden güne azalacağına işarettir.

Kahve falında tabanca çekildiğini görmek maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tabanca mermisi görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tabanca kullandığını görmek bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına işaret eder.

Kahve falında tabancayı eline almak kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin tabancayla ateş ettiğini görmek uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir