AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabancalar görmek

Kahve falında tabancalar görmek

Kahve falında tabancalar görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine delalettir.

Kahve falında tabancalar gördüyseniz:

  • Bir girişiminiz veya farklı kişilerle iş birliği içine girmeniz hayatınızda köklü değişikliklere neden olabilir.

Kahve falında tabancayı düşürmek evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, kendi işine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında toplu tabanca görmek karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tabanca çalmak böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, ne yapacağını şaşıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında tabanca patlatmak sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında polis ve tabanca görmek işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Kahve falında tabancayla başından vurulduğunu görmek ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına delalettir.

Kahve falında başka birinin elinde tabanca görmek hastalıkların biteceğine, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinden tabanca aldığını görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir