AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabancayla yaralanmak

Kahve falında tabancayla yaralanmak

Kahve falında tabancayla yaralanmak deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, bunalıma düşeceğine, rızkın genişlemesine, hayırlı kapıların açılacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında tabancayla yaralanmak gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişiler yanılabilir, lüzumsuz tavırlar geliştirebilir, hayalperest davranışlar içerisine girebilir veya yanlış kararlar verebilirler.

Kahve falında birinin tabancayla yaralandığını görmek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, maddi durumun düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında tabancayla yaralandığını görmek azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında tabancayla yaralanmak büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine yorulur.

Kahve falında tabanca doğrultulduğunu görmek belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, mal ve mülkün telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında paslı tabanca görmek çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına işaret eder.

Kahve falında başından tabancayla vurulmak maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında tabanca kaybetmek mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boynundan tabancayla vurulmak toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir