AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabanca tamir etmek

Kahve falında tabanca tamir etmek

Kahve falında tabanca tamir etmek kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, zahmete ve derde düşeceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, işlerinin yarıda kalacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına inanılır.

Kahve falında tabanca tamir etmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki veya çevrenizdeki kişileri sakin şekilde konuşmaya ikna edebileceğinizi düşünüyorsanız ihtimaller düşük görünüyor.

Kahve falında tabanca tamir etmek kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine alamet eder.

Kahve falında lamba tamir etmek hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçak tamir etmek hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında kapı tamir etmek huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine işaret eder.

Kahve falında eski ayakkabı tamir etmek çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına işarettir.

Kahve falında cep telefonu tamir ettirmek ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına yorulur.

Kahve falında tamir tamirci görmek onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine rivayet eder.

Kahve falında arabayı tamir etmek mutlu olacağına ve güleceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir