AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabanca yakalatmak

Kahve falında tabanca yakalatmak

Kahve falında tabanca yakalatmak hastalanacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tabanca yakalatmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda fazla iyimser olmak veya güvenilmez kişilerle hareket etmekse, sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında tabanca yakalatmak başarı kazanılacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına işarettir.

Kahve falında polise tabanca yakalatmak deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Kahve falında tabanca ve polis görmek çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine alamet eder.

Kahve falında tabancayla kovalandığını görmek borcunun da hafifleyeceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine işaret eder.

Kahve falında susturuculu tabanca görmek kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında tabanca kaybetmek güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşına tabanca vermek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine işarettir.

Kahve falında birinin elinde tabanca görmek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir