AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşına tabanca vermek

Kahve falında arkadaşına tabanca vermek

Kahve falında arkadaşına tabanca vermek başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine, zaferler kazanacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve fal sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, iyilik görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşına tabanca vermek gördüyseniz:

  • Gayret göstermeniz durumunda evinizde veya yaşadığınız yerde olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşına tabanca vermek pek çok olumlu gelişmelere, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında tabancayla öldürülmek sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tabanca sesi görmek çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine rivayet eder.

Kahve falında tabanca ateşlemek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında tabanca doğrultmak elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tabanca taşıdığını görmek erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına delalettir.

Kahve falında tabanca bulmak yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tabanca ateş etmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan fal sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir