AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabancayla kovalandığını görmek

Kahve falında tabancayla kovalandığını görmek

Kahve falında tabancayla kovalandığını görmek amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, parasını dikkatli harcayacağına, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında tabancayla kovalandığını gördüyseniz:

  • Biraz daha ihtiyatlı davranmalısınız.

Kahve falında tabancayla kovalandığını görmek sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tabancayla kovalanmak işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına inanılır.

Kahve falında tabanca ateş etmek inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına yorulur.

Kahve falında tabancayla vurularak ölmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında tabancayla birini öldürmek büyük fırsatlar yakalayacağına, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tabanca temizlemek fal sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tabanca tutmak etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin tabancayla ateş ettiğini görmek kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir