AnaSayfa / Genel / Kahve falında susturuculu tabanca görmek

Kahve falında susturuculu tabanca görmek

Kahve falında susturuculu tabanca görmek ticaret sektörüne atılacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Kahve falında susturuculu tabanca gördüyseniz:

  • Partnerinizi olduğu gibi kabul ederseniz içinizde çok başka güzel duygular da uyanabilir.

Kahve falında su tabancası görmek sevdikleri ile çok mutlu olacağına, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine rivayet eder.

Kahve falında susturuculu tabanca görmek işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine işaret eder.

Kahve falında oyuncak su tabancası görmek bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine yorulur.

Kahve falında tabanca tamir etmek ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine delalettir.

Kahve falında başına tabanca dayandığını görmek başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında başkası tarafından tabancayla vurulmak hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine işaret eder.

Kahve falında tabancayla adam vurduğunu görmek fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine delalettir.

Kahve falında tabancayla kovalanmak mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan fal sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir