AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabanca ve polis görmek

Kahve falında tabanca ve polis görmek

Kahve falında tabanca ve polis görmek çok kötü durumlara düşüleceğine, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, bir bebek sahibi olacağına, finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, kazançlarının gittikçe azalacağına inanılır.

Kahve falında tabanca ve polis gördüyseniz:

  • Eski meslektaşlarla veya geçmişte birlikte çalıştığınız kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında polis ve tabanca görmek aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine yorulur.

Kahve falında tabanca ve polis görmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında polise tabanca yakalatmak kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına delalet eder.

Kahve falında tabancayla yılan öldürmek kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tabanca ve kurşun görmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, sevdiklerinin hep yanında olacağına yorulur.

Kahve falında tabancayı denize atmak yeni kapılar açılacağına, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine rivayet eder.

Kahve falında tabancayla vurulan birini görmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında başka birinin elinde tabanca görmek umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir