Kahve falında polise tabanca yakalatmak

Kahve falında polise tabanca yakalatmak mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, evlilik yolunda engeller çıkacağına, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında polise tabanca yakalatmak gördüyseniz:

  • Maddi anlamda sizi rahatlatabilecek fırsatlara kavuşabilir, ek gelir elde etmenin yollarını bulabilirsiniz.

Kahve falında polise tabanca yakalatmak haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tabanca yakalatmak kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına işarettir.

Kahve falında polis ve tabanca görmek bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında tabanca ve polis görmek böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında polise yakalanmak ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine inanılır.

Kahve falında polis tarafından yakalanmak kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, darlığa ve yokluğa düşeceğine alamet eder.

Kahve falında polis yakalanmak hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında arabayla polise yakalanmak çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top