AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin elinde tabanca görmek

Kahve falında birinin elinde tabanca görmek

Kahve falında birinin elinde tabanca görmek gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına işaret eder.

Kahve falında birinin elinde tabanca gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya yakınlarınızla ilişkilerinizde zihinsel ya da ahlaki dersler söz konusu olabilir.

Kahve falında başka birinin elinde tabanca görmek problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, birikmiş parasının olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elinde tabanca almak önemli işler yapacağına, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine delalet eder.

Kahve falında elinde tabanca olduğunu görmek işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eline tabanca almak atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında elinde tabanca görmek uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine işarettir.

Kahve falında tabancayı eline almak güzel huylarının değişeceğine, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin elinde tabanca görmek elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında başkasının elinde tabanca görmek hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir