AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kişinin tabancayla vurulduğunu görmek

Kahve falında bir kişinin tabancayla vurulduğunu görmek

Kahve falında bir kişinin tabancayla vurulduğunu görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece falı kapatan kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kişinin tabancayla vurulduğunu gördüyseniz:

  • Sizinle aynı yönlü düşünmeyen veya sizinle aynı tarafta olmayan kişiler size zarar verebilir.

Kahve falında bir kişinin tabancayla vurulduğunu görmek sözler sarf edeceğine, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına işarettir.

Kahve falında tabancayla boynundan vurulmak fal sahibinin içine kapanacağına, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına inanılır.

Kahve falında sırtından tabancayla vurulduğunu görmek birikim yapacağına, ancak fal sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine işaret eder.

Kahve falında tabancayla başından vurulduğunu görmek hikmete kavuşacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tabanca vurulmak çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında tabancayla bacağından vurulmak işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sırtından tabancayla vurulmak işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine delalet eder.

Kahve falında başka birinin tabancayla vurulduğunu görmek alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir