AnaSayfa / Genel / Kahve falında silah tabanca görmek

Kahve falında silah tabanca görmek

Kahve falında silah tabanca görmek atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, fal sahibinin uyarı alabileceğine alamet eder.

Kahve falında silah tabanca gördüyseniz:

  • Bekarsanız, istediğiniz gibi yürümediği için size üzüntü veren bir ilişkiniz hakkında sevindirici gelişmeler olabilir.

Kahve falında silah tabanca görmek şifa ve moral bulacağına, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında belde tabanca görmek çözümlere ve çarelere kavuşacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini tabancayla öldürmek etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına işarettir.

Kahve falında tabancalı birinden kaçmak çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Kahve falında elinde tabanca görmek kendi işini açacağına, mal edineceğine delalettir.

Kahve falında tabancayla birine ateş etmek sakınılan bir şeye nazar değeceğine, hem de işinde söz sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tabancayla adam yaralamak prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, sorumlu tutacağına tabir olunur.

Kahve falında tabancayla sırtından vurulmak kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir