AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski tabanca görmek

Kahve falında eski tabanca görmek

Kahve falında eski tabanca görmek hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, işlerini hafifleteceğine, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, sevinç ve sürura rivayet etmektedir.

Kahve falında eski tabanca gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizin yenilenme ihtiyacı var.

Kahve falında eski tabanca görmek sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, iş sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında tabancadan korkmak para sahibi olacağına, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gümüş tabanca görmek borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, ekonomik durumunun düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iki tane tabanca görmek sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine delalettir.

Kahve falında tabanca kılıfı görmek emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elinde tabanca tutmak mal ve mülkün telafi edileceğine, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına rivayet eder.

Kahve falında tabanca sıkmak yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında tabanca namlusu görmek her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir