AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabanca tutmak

Kahve falında tabanca tutmak

Kahve falında tabanca tutmak çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında tabanca tutmak gördüyseniz:

  • Gereksiz memnuniyetsizliklerle kendi içinizi karartıyorsunuz.

Kahve falında elinde tabanca tutmak nasibin bollaşacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine yorulur.

Kahve falında tabanca tutmak yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında tabancayla birini yaralamak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında belinde tabanca görmek sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Kahve falında tabanca kaybetmek miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında başına tabanca dayandığını görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine işaret eder.

Kahve falında dolu tabanca görmek yatırımlarının kar getireceğine, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tabanca ve mermi görmek dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir