AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni tabanca görmek

Kahve falında yeni tabanca görmek

Kahve falında yeni tabanca görmek yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, fal sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni tabanca gördüyseniz:

  • Kısa seyahatler söz konusu olabilir.

Kahve falında yeni tabanca görmek maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tabanca ve polis görmek uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, mesleğinde geri plana düşeceğine işarettir.

Kahve falında tabancayla vurulmak ama ölmemek harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, günaha gireceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin tabancayla yaralandığını görmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski tabanca görmek çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına yorulur.

Kahve falında tabanca hediye almak sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, aile içinde geçim derdinin olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tabancayla vurularak ölmek kırgınların barışacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine alamet eder.

Kahve falında tabanca temizlemek işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir