AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabanca satmak

Kahve falında tabanca satmak

Kahve falında tabanca satmak çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, şansın kapanacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında tabanca satmak gördüyseniz:

  • Atacağınız adımlar bir sonraki oyunu şekillendirebilir.

Kahve falında tabanca satmak şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında tabanca kullanmak yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tabanca ve kurşun görmek rahat bir hayat yaşayacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine işarettir.

Kahve falında tabanca yakalatmak işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine alamet eder.

Kahve falında tabanca atmak hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tabancayla oynamak rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine yorulur.

Kahve falında tabanca çaldırmak güzel gelişmeler yaşanacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına işaret eder.

Kahve falında tabanca ve mermi görmek çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, önünde güzel ve başarılı günler olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir