AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabanca çaldırmak

Kahve falında tabanca çaldırmak

Kahve falında tabanca çaldırmak işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, insanlarla bir araya geleceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tabanca çaldırmak gördüyseniz:

  • Rafa kaldırdığınız bir hedefinizi, amacınızı, hayalinizi veya bir işi tekrar canlandırmak için fikir alışverişleri yapabilir, sahaya geri dönebilirsiniz.

Kahve falında tabanca çaldırmak ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında tabanca çalmak yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini tabancayla yaralamak zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tabanca sıkmak bir sebeple fal sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına yorulur.

Kahve falında tabanca mermisi görmek ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına delalettir.

Kahve falında birinden tabanca almak geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine yorulur.

Kahve falında tabanca atıldığını görmek yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, saygınlığını yitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tabanca doldurmak sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir