AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabanca kullanmak

Kahve falında tabanca kullanmak

Kahve falında tabanca kullanmak kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, işlerinin bu sayede açılacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tabanca kullanmak gördüyseniz:

  • Yakın bir akrabanız kötü bir duruma düşebilir.

Kahve falında tabanca kullandığını görmek hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında tabanca kullanmak yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tabancasını kaybetmek alim insanlardan sayılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına işaret eder.

Kahve falında tabancayla kendini yaralamak çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşına tabanca vermek kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, aşık olacağına yorulur.

Kahve falında bozuk tabanca görmek hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eline tabanca almak başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tabancayla karnından vurulmak hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir