AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabancayla oynamak

Kahve falında tabancayla oynamak

Kahve falında tabancayla oynamak yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, atılan adımların zarar getireceğine delalettir.

Kahve falında tabancayla oynamak gördüyseniz:

  • Dikkatle değişiklikleri takip etmeniz, önünüzde sizin için tamamen farklı bir yol açılmasını sağlayabilir.

Kahve falında tabancayla oynamak aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına işarettir.

Kahve falında elinde tabanca tutmak belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tabanca çalmak geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına yorulur.

Kahve falında iki tane tabanca görmek dini vecibelerini yerine getireceğine, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına işaret eder.

Kahve falında birinin elinde tabanca görmek herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tabancayla vurulduğunu görmek uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sırtından tabancayla vurulmak sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına inanılır.

Kahve falında tabanca mermisi görmek zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, büyük zararlardan kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir